Politica de livrare

LIVRARI

Program livrari: 9.00-20.00 luni-sambata, 9.00-16.00 duminica.

Preluare comenzi:

 • online,
 • telefonic luni-vineri intre orele 8.00-21.00, sambata 9.00-21.00,duminica intre orele 9.00-18.00,
 • la sediul florariei situate in Bucuresti, sector 2, Soseaua Miha Bravu nr. 191 A.

Comenzile primite si confirmate pana la ora 12:00, vor putea fi livrate in aceeasi zi cel mai devreme in intervalul orar 12:00-20:00 , in limita stocului disponibil.

Pentru zilele de sarbatori foarte aglomerate ( Valentine’s day, 1 Martie, 8 Martie, Sfarsitul anului scolar, inceputul anului scolar, Sf. Mihail si Gavril, Sf. Andrei, etc) se recomanda transmiterea comenzii cu cel putin 7 zile inainte.

Comenzile vor fi insotite de o felicitare cu textul ales de dumneavoastra, semnat cu numele sau Anonim.

Veti primi o poza cu buchetul/aranjamentul livrat.

Se considera a fi o comanda ferma numai dupa confirmarea telefonica efectuata de catre unul dintre operatorii nostri si incasarii contravalorii produsului achizitionat prin transfer bancar sau plata online, dupa caz.

Anularea unei comenzi confirmate telefonic de catre unul dintre operatorii nostrii nu mai este posibila, decat in cazul platii numerar ramburs .

www.florarie-blooms.ro nu garanteaza livrarea la ore fixe, din motive ce nu tin de noi ( trafic, conditii meteo, etc) se pot inregistra intarzieri.

In cazul in care comanda nu se poate confirma telefonic din pricina expeditorului ( numar de telefon incorect sau incomplet) amanam comanda pana la momentul primirii informatiilor corecte.

Ne luam dreptul de a refuza livrarea unei comenzi fara a motiva refuzul, dupa care se vor returna banii, fara alte taxe suplimentare.

Ne obligam sa livram produsele comandate la data specificata de client si confirmata telefonic de catre noi in limita stocului disponibil la acel moment.In situatia in care plata a fost efectuata cu cardul iar noi nu putem livra la data specificata de clientsi confirmata, vom returna suma platita clientului, fara alte taxe suplimentare in momentul in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului pe acelasi card utilizat la tranzactionare.

Modalitati de plata

 1. Plata la livrare (ramburs). Puteti plati in momentul in care ajunge coletul la dumneavoastra numerar;
 2. Online cu cardul in conditii de maxima securitate fara a se percepe vreun comision suplimentar prin serviciul de plata Plationline.ro, tipuri de carduri acceptate: Visa/visa Electron, Mastercard/Mastercard Electron;
 3. Transfer bancar in contul RO44 BTRL RONC RT02 7631 1901 deschis la Banca Transilvania;
 4. in cadrul florariei situate in Bucuresti, Sectorul 2, Soseaua Mihai Bravu nr. 191A, puteti plati numerar sau card bancar.

Pentru platile cu card bancar tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca florarie-blooms.

Returnarea produselor

 1. Florile sunt produse perisabile nu se pot returna;
 2. Daca persoana nu este gasita la domiciliu, refuza primirea coletului, etc, produsele raman disponibile 6 ore in magazinul fizic situat in Bucuresti, sector 2, sos. Mihai Bravu nr. 191A, dupa care se anuleaza comanda fara a se returna banii;
 3. Banii se returneaza integral in urmatoarele conditii:
 • intarzieri mai mari de 24 de ore la livrarea produse fata de termenul de livrare confirmat de catre unul dintre operatorii nostri;
 • produsul comandat este deteriorat.

Aceste sesizari se fac in momentul primirii comenzii la numarul de telefon 0730.799.079.

Se returneaza doar valoarea platita fara alte taxe suplimentare.

Sesizarile primite ulterior nu sunt luate in considerare.

In cazul platilor cu cardul, returnarea sumelor platite cu cardul bancar in contul clientului platitor este posibila in urmatoarele conditii:

 • produsul comandat si platit nu se afla pe stoc;
 • intarzieri mai mari de 24 de ore la livrarea produselor, fata de termenul confirmat de catre unul dintre operatorii nostri;
 • produsul comandat si platit este deteriorat.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Aceste sesizari se fac in momentul primirii comenzii la numarul de telefon 0730.799.079.

Medvi Design

Creare Magazin Online